torsdag 22. januar 2009

Favoritt serier.....

Her er de serier som jeg pleier å se på...
Ghost whisperer, frustrerte fruer, stargate Alantis, ugly Betty og tilslutt selve Home and away..
Ghost Whisperer er en amerikansk tv-serie om en ung kvinne som har en spesiell evne til å se og høre de døde. Sjeler som ennå ikke har forlatt jorden søker hjelp fra Melinda så de kan gå over til den andre siden. Jennifer Love Hewitt spiller hovedrollen som Melinda Gordon.
Stargate Atlantis er en amerikansk TV-serie. Serien er en «spin-off» av Stargate SG-1, og handler om en gruppe mennesker som reiser gjennom stjerneporten til Pegasus-galaksen, til den tapte byen Atlantis. I Pegasus-galaksen er menneskenes største fiender the Wraith (som lever av å suge livskraften fra mennesker), the Genii og the Asurans (som har fellestrekk med the Replicators fra SG-1, men ser ut som vanlige mennesker).

Frustrerte fruer (Desperate Housewives) er en amerikansk TV-serie, skapt av Marc Cherry. Handlingen utspiller seg på Wisteria Lane i den fiktive byen Fairview, Eagle State. Serien følger livene til fire husmødre, og viser problemene de har, både med normale småting og mysteriene som involverer mennene, vennene og naboene deres. Tonen og stilen til serien kombinerer elementer fra drama, komedie, mystikk, såpeopera og satire.
Home and Away er en australsk såpeserie som har pågått siden 1988 med over 4700 sendte episoder. Den vises fortsatt på det australske Seven Nework, som står som produsent av serien. I Norge vises den på TV 2 og hver episode varer 22 minutter.

Betty Suarez er en intelligent og ambisiøs jente uten peiling på mote og stil. Betty har en stor drøm om å arbeide innen forlagsbransjen, og ved en tilfeldighet får hun jobb i det mest prestisjefylte motemagasinet i USA - Mode. Det blir ikke helt slik hun har tenkt seg!

1 kommentarer:

~♥~ Monica S sa...

Du og Amanda er like! ;-) Ho elskar home and away... og ho ghost whisper dama!! :-)

Ha ei fiin helg!

Tante Monica