torsdag 29. november 2007

Uke 37+2

Endelig nå nærmere det seg til terminen! bare 2 uker og 5 dager igjen;););)
Willy(pusen) brukte min mage som pute, den er sikkert en god pute for ham!
Willy hører sikkert babyens hjerteslagene. Han pleier å ligge slik hverdag, måtte bare ta bilde, siden han er så søt! Vi er veldig spent på hvordan han reagere når babyen er kommet til verden, om han er sjalu eller akseptere babyen??? Tror han vil akseptere babyen fort. Vi hadde besøk av Runa og Jama med Mathias, og Willy ble redd da Mathias gråt, han ville bare ut fra bråket. haha..
Vi får se hva som skjer når nurket kommer!
Snakkes folkens!

9 kommentarer:

Julianna og familien sa...

Hei!!
Oi oi oi, så stor og flott mage du har fått deg! Og ikke lenge til nei!! Ungen kan komme ut når som helst, og det er veldig spennende tid dere vil få :)

Hehe. Tror at Willy blir skremt/redd i begynnelsen når nurket deres er ankomt til verden. Men etterhvert vil han bli vant til det. Håper han blir en snill gutt mot babyen!!

Lykke til videre i siste trimesteret i svangerskapet og masse lykke til i fødselen!

Klemnmer fra oss i larvik ;)

Katta sa...

Jøss. Nå så eg forskjell på magen din:D Så spennende!!! Det nærmer seg i en fei! Blir så spennende altså:D gleder meg til å komme hjem til bergen og få møte det nye familiemedlemmet deres:D
13 desember hadde jo vært kult:D
good luck! klem fra meg

mmoriola sa...

Veronica! Jeg fikk sjokk da jeg så bildet av deg! Og det er bare 2 uker og 5 dager igjen! Vi tenkte å komme på besøk hos deg i løpet av neste uke, men det ser ut at vi må gjøre det VELDIG snart. :D Faktisk snarest som mulig!!!! Du er så nydelig, du!!!! Masse store KLEMMER herfra

Anonym sa...

Hei!
Wow, jeg fikk også sjokk da jeg så bilde av deg. Haha!!
Lurer fremdeles fælt på når babyen vår kommer. blir jo en fin og spennende tid for oss i desember og i allefall før jul.

kyss fra Bjarte

Cami sa...

heei. ja mage din har blit så stor, lurte på også når du skal føde. hehe, tror Willy snill mot babyen. kanskje begynnelse er han litt redd. etterhvert, bedre og bedre. Gleder meg!!

Anonym sa...

NU ER VEL SNART UKE 38. BARE TO UKER IGJEN:)
KLEM FRA CAMILLA

Anine sa...

Hei!

Så spennende å følge med på bloggen din :-) Søtt bilde av pusen Willy! Og så fin mage!!!

Bare nyyyt den tiden som er igjen, for den kommer du nok til å savne også! Å gå gravid er egentlig fantastisk selv om mange blir kjempelei på slutten, ikke så rart for man gleder jo seg til å hilse på det lille vidunderet som ligger inne i den gode, varme magen!

Ønsker dere masse lykke til med den store, fantastiske opplevelsen dere har i møte - for det skjer når som helst! ;-)

Klem fra Anine, Geir og Marion Celin

PS.: Tror du føder før termin

Trude sa...

Du er nydelig!:) Nå nærmer det store øyeblikket med stormskritt! Vil ønske dere MASSE lykke til med fødselen, måtte det gå over all forventingene!:) Til lykke med barseltiden også og nyt tida godt!

God jul også! KLEM fra Trude
Skal hilse så mye fra KJ og ønske dere lykke til også!

Anonym sa...

Hei : )
SÅ spennende!! NÅ er det ikke lenge igjen til baby'n kommer! Kanskje h*n er på vei nå ikveld!? Er jo 13 idag, så blir spennende å se om du har rett!
Masse klemmer til dere alle 3 fra Tine