tirsdag 15. november 2011

Heisann!!

Hei alle sammen:)
Så her nå at jeg har ikke skrevet noko på 5 mnd, wow hvor tiden flyr!

Jeg har skrevet i forrige innlegg at jeg skulle lage et kort eller layout, men har desverre ikke prøvd å lage det pga ble gravid og orket ingenting i begynnelsen.
Jeg har ikke laget noko spesielt i de siste, men fikk en bestilling- dåps innbydelser, det var artig å lage noe igjen..

I august var vi i Spania, leide et hus med basseng. Vi storkoste oss veldig med bading og sol, livet er så herlig å være i varmt land!! Maten der var så god, spesielt to restaurant, en heter wok buffet og den andre heter king wok. En lekepark med go kart ligger ved siden av wok buffet, passer perfekt å dra dit, da får vi både mat i mage og fornøyelse etterpå. Isa og guttene stortrivest i lekeparken!!
Denne gang prøvde vi forskjellige strand, men likte best den første som vi fant. Følte at 2 uker er altfor kort, visp er vi hjemme igjen :(

Etter ferien jobbet vi bare og har hverdagsliv igjen. I begynnelsen av november dro vi til 3D ultralyd og fikk sett den lille i magen, kjempe kjekt å få se babyen i mage, spesielt følelse å se babyen via 3D ultralyd!! Fikk masse bilder og dvd.
Snart må vi begynne å ta fram baby utstyr og handle inn resten som vi ikke har hjemme:) Isa gleder seg veldig til å bli storesøster!! hun maste om når den lille kommer, nå er det bare 11 uker igjen til termin, tiden flyr sikkert fort gjennom jula!

Her er et 3D bilde av babyens føtter og henderBabyen er større enn gjennomsnitt, ca 200 gram mer, får sikkert en tjukka baby denne gang :P
Isa var under gjennomsnitt, ca 300 gram under. Blir nok spennende å se forskjell mellom de to!!


Har dere begynt med julehandel??? Det har jeg, må jo begynne nå, ellers blir det veldig tungt etterhvert, da er jeg høygravid!!

Kos dere videre og nyt tiden fram til jula!!

1 kommentarer:

Anonym sa...

claimed most people will repay ones own financial loans timely in addition to while not charges
A leading consumer debt good cause expects the sheer number of people switching to all of them intended for benefit about cash advance loan credit card debts for you to 2 bottle this. debt nonprofit states approximately have used any short-run, big appeal to mortgages the year of 2010. A good cause pronounces four years gone the amount of shoppers using them was initially unimportant.
pożyczka bez bik włocławek
szybka pożyczka
pożyczki prywatne
kredyty bez zaświadczeń
pożyczki firmowe

http://szybkapozyczkabezbik.org.pl
http://pozyczkanadowod24.net.pl
http://pozyczki-prwatne.net.pl